19 iulie 2007

STILUL VRAJITOARELOR






Stilul lui Will"Liderul sportiv"Will, cu personalitatea ei sportiva, este mereu in cautarea unor haine confortabile: pulovere de plus, pantaloni largi si incaltaminte colorata.Stilistii W.I.T.C.H. au fost inspirati de look-ul "street ", alegand denimuri si materiale de plus care sunt la fel de moi ca si mangaierile calde de care Will are mereu nevoie.
Stilul Irmei"O floare placuta"Originala dar practica, Irma prezinta un look "country". Florile sunt modelul cel mai des intalnit pe hainele ei, majoritatea fuste trei sferturi si tricouri.Pentru a-i imita look-ul, stilistii Irmei sugereaza sa purtati bluze colorate de bumbac si blugi, asortati cu un ghiozdan sau rucsac.Nu uitati pantofii cu toc pentru un pic mai multa inaltime!
Stilul lui Taranee"Culoare si caldura"Practica dar feminina, garderoba lui Taranee consta in costume "etnice" in culori calde.Cu mici plarii si accesorii, care ii scot in evidenta look-ul, lui Taranee ii place sa poarte lana (in special cu rochiile lungi pe care le poarta aproape intotdeauna) si ghetele ei cu toc mic. Nu pleaca niciodata de acasa fara ghiozdanul ei etnic care arata pasiunea ei pentru jurnalism!
Stilul Corneliei"Elegant prin natura"Fuste lungi in mai multe culori si bluze mulate ii scot in evidenta corpul.Look-ul ei "nou si grozav" poate fi observat si in materialele pe care le prefera, cum sunt bumbacul crosetat sau matase colorata. Corneliei ii place sa-si exprime personalitatea prin numeroasele perechi de pantofi "noul romantism" originale pe care ii place sa le colectioneze. Orice pereche pe care o foloseste o face instantaneu sa se simta stilata.
Stilul lui Hay Lin"Originalitate spatiala"Inspirat de tema "mileniului", stilul lui Hay Lin consta in mare parte din costume in culori luminoase si accesorii originale din trecut si prezent. Ea este tipul de persoana careia nu ii este teama sa-si exprime creativitatea prin imbracaminte. Cine altcineva poate sa poarte sireturile de pantofi pe care ii place sa le lege de mainile si picioarele sale?

Niciun comentariu: